Værelser

Vi har 2 udlejningsværelser med eget toilet og bad.

Værelserne er beliggende på 1. sal. Det store værelse har plads til 4 sovende gæster og det lille værelse har plads til 2 personer.

Værelserne kan bookes fra 1. april til 1. november.

Lille værelse

Det lille værelse indeholder en seng (140 x 200 cm), en spiseplads, køleskab, samt elkedel og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder, men sengelinned og håndklæde medbringes selv eller kan lejes på stedet. Der er et lille toilet med toiletpapir og håndsæbe. Små hunde må gerne medbringes, men skal nok bæres op ad trappen, da det er en ståltrappe. Værelset koster 500 kr. pr. nat + 150 kr. i rengøring. Ring for booking på 81 81 63 00.

Stort værelse

Det store værelse indeholder en seng (180 x 200 cm), en sovesofa og en sovestol. Der er en spiseplads og et lille køkken med håndvask, kogeplader, mikroovn, køleskab, samt elkedel og kaffemaskine. Der er dyner og hovedpuder, men sengelinned og håndklæde medbringes selv eller kan lejes på stedet. Der er et lille toilet med toiletpapir og håndsæbe. Hunde er ikke tilladt i dette værelse. Værelset koster 600 kr. pr. nat + 200 kr. i rengøring. Ring for booking på 81 81 63 00.