Hytteferie

På campingpladsen er der 4 hytter der kan lejes for en enkelt overnatning eller for en længere periode

Hytterne er åbne fra 1. april til 24. oktober, og de er placeret i et hyggeligt hytte- og shelter-område tæt på bad og toiletter i hovedbygningen.

Der er 2-personers og 4-personers hytter, alle med en lille terrasse. I alle hytter er der sovepladser, spiseområde og te-køkken med håndvask (kun koldt vand), kaffemaskine, el-kedel og køleskab. Der er dyner og hovedpuder, og hvis man ønsker det, er det muligt at leje sengelinned og håndklæder, så man slipper for slæbet og vasketøjet. Det er muligt at medbringe hund i hytte A og hytte C.

Der er et fælleskøkken i hovedbygningen hvor man kan lave mad, og ellers kan man låne en grill i receptionen. Hytterne ligger ved siden af en hyggelig bålplads. I højsæsonen kan der købes morgenmad og rundstykker i receptionen.

Hyttepriserne er inklusive 2 personer, vand, strøm og bad.

Ring til os for at booke en hytte.

Hytte A

En lille knaldhytte til 2 personer. Hytten indeholder en halvandenmandsseng, spiseplads og et lille te-køkken. Det er muligt at have en hund med i denne hytte.

Hytte B

En hytte til 4 personer. Hytten indeholder sovepladser (1 halvandenmandsseng og 1 køjeseng), spiseplads og et lille te-køkken.

Hytte C

En hytte til 4 personer. Hytten indeholder sovepladser (1 halvandenmandsseng og 1 køjeseng), spiseplads og et lille te-køkken. Det er muligt at have en hund med i denne hytte.

Hytte D

En hyggelig hytte til 2 personer. Hytten indeholder sovepladser (1 halvandenmandsseng), spiseplads og et lille te-køkken.

Hytter dagspriser

Dagspris er inkl. 2 pers., vand og strøm.

 Pris
Hytte A (2 pers., hund tilladt)250 kr.
Hytte B (4 pers.)350 kr.
Hytte C (4 pers.)350 kr.
Hytte D (2 pers.)325 kr.
Dagspris voksen (fra 13 år)80 kr.
Dagspris børn (0 - 12 år)50 kr.
Rengøring (engangsbeløb)150 kr.
Rengøringstillæg for hund/ kat (engangsbeløb)50 kr.
Sengelinned leje (engangsbeløb) 50 kr.
Håndklæde leje (engangsbeløb)10 kr.